20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καρφιά Μίτσοφ για Τζέιμς

Ο Βλάντο Μίτσοφ έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica" και μίλησε τόσο για τον Έτορε Μεσίνα που έχει αναλάβει τα ηνία της Αρμάνι Μιλάνο, όσο και για έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Μάικ Τζέιμς. Κοινό σημείο αναφοράς των δύο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μίτσοφ και Μεσίνα είχαν συνυπάρξει στη ρώσικη ομάδα, εκεί όπου τώρα αγωνίζεται ο Τζέιμς, για τον οποίο δεν είπε, εμμέσως, και τα καλύτερα.

"Θα μπορούσα να πω για τον Μεσίνα πως είναι πιο ήρεμος τώρα σε σχέση με τότε και του το έχω πει. Η εμπειρία του ΝΒΑ τον άλλαξε λίγο και δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Αλλά παραμένει ένας σκληρός προπονητής, με ένα ξεκάθαρο σύστημα και πολύ συγκεκριμένο μονοπάτι προς την επιτυχία. Νιώθω καλά, δεν νιώθω μεγάλος και το παιχνίδι μου είναι το ίδιο. Ποτέ δεν ήμουν ο τύπος που κάρφωνε με κάθε ευκαιρία. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Στο τέλος, μόνο τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα μετράνε και αυτά θα θυμούνται όλοι. Δείτε τον Μάικ Τζέιμς. Ήτνα ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας, αλλά δεν παίζει πλέον στη Μιλάνο, παρά το ότι είχε και συμβόλαιο".

Ο Μάικ Τζέιμς δεν το άφησε να περάσει έτσι φυσικά. Μέσω του αγαπημένου του twitter έδωσε τη δική του απάντηση, σε -για να λέμε και την αλήθεια- σε πολύ ήπιο τόνο: "Θα μπορούσα να πω πολλά. Αλλά θα μείνω συγκεντρωμένος στη σεζόν και στο να κερδίζω αγώνες. Ελπίζω όλοι οι άλλοι να έκαναν το ίδιο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ