18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καρμέλο : «Προσεύχομαι να είμαι στο Πόρτλαντ» (vid + pics)

Ο Καρμέλο Άντονι ολοκλήρωσε την 17η σεζόν του στο NBA, αλλά σίγουρα αυτή ήταν η δυσκολότερη της καριέρας του.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ βρισκόταν στα αζήτητα μέχρι που τον Νοέμβριο οι Μπλέιζερς του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πέμπτη του ομάδα στο NBA. χωρίς καν να έχει εγγυημένο συμβόλαιο.

Με το καλημέρα φάνηκε πως το Πόρτλαντ του ταίριαζε, καθώς κέρδισε βραβείο του MVP στη Δύση και με 15,4 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο βοήθησε την ομάδα του να μπει στα πλέι οφς. Το παιχνίδι με τους Λείκερς ήταν το τελευταίο της τρέχουσας σεζόν, με τον ίδιο να προσπαθεί να καλύψει και το κενό του Ντάμιαν Λίλαρντ, έχοντας 27 πόντους και 7 ριμπάουντ στην ήττα με 131-122 από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μπλέιζερς, και όταν ρωτήθηκα που θέλει να τον βρει η νέα σεζόν ανέφερε : «Προσεύχομαι να είναι στο Πόρτλαντ» για να συνεχίσει : «Ειλικρινά, βρήκα ένα νέο σπίτι στο Πόρτλαντ. Νιώθω άνετα με τον οργανισμό. Νιώθω άνετα με τα παιδιά στην ομάδα και νιώθουν άνετα με μένα. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για μένα, η καλύτερη κατάσταση. Πραγματικά ελπίζω ότι μπορώ να είμαι στο Πόρτλαντ και στο τέλος της ημέρας να μπορέσει αυτή η ομάδα να παραμείνει μαζί και όλοι μαζί υγιείς να προσπαθήσουμε και πάλι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ