19.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Καρμέλο: «Αν με είχαν επιλέξει οι Πίστονς θα είχα 2 ή 3 τίτλους»

Ο κορονοϊός έχει βάλει... φρένο στην αγωνιστική δράση του ΝΒΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απουσιάζουν οι απολαυστικές συζητήσεις ανάμεσα σε αστέρες του πρωταθλήματος όπως των δύο πολύ καλών φίλων Ντουέιν Ουέιντ και Καρμέλο Άντονι με τον δεύτερο να δίνει ατάκες... φωτιά.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μπλέιζερς είχε μια live συζήτηση μέσω Ιnstagram με τον άλλοτε παίκτη των Χιτ και θυμήθηκαν στιγμές από την χρονιά που βρέθηκαν στα draft το 2003 με τον Άντονι να επιλέγεται στο Νο.3 από τους Νάγκετς ενώ ο Ουέιντ στο Νο.5 από τους Χιτ όπου άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

Λίγο πιο πάνω στο ίδιο draft και συγκεκριμένα στο Νο.2 οι Πίστονς προτίμησαν τον... αδιάφορο Ντάρκο Μίλισιτς και ο Καρμέλο υποστήριξε ότι αν είχαν επιλέξει τον ίδιο θα είχαν πανηγυρίσει 2 ή 3 τίτλους ΝΒΑ. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πίστονς έφτασαν τελικά το 2004 στην κορυφή.

Παράλληλα όταν η συζήτηση πήγε στον Σέρβο σέντερ ο Καρμέλο Άντονι προσποιήθηκε πως δεν τον γνώριζε και απάντησε: «Darko who?» και ο Ουέιντ απάντησε «Ο τύπος που ήταν στο Νο2, πάνω από σένα» δείχνοντας ότι η παρουσία του Μίλισιτς πέρασε απαρατήρητη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melo doesn’t remember who Darko is anymore ?⁣ ⁣ (via @dwyanewade, @carmeloanthony)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ