18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καρμέλο: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για την επανέναρξη της σεζόν»

To NBA επανέρχεται στις 31 Ιουλίου σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό έχει προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα σε αρκετούς αθλητές οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία τους και τις συνθήκες και ένας από αυτούς είνια και ο Καρμέλο Άντονι.

Οι Μπλέιζερς βρίσκονται ανάμεσα στις 22 ομάδες που θα παρευρεθούν στο Ορλάντο και θα διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ και ο Καρμέλο Άντονι σε μια διαδικτυακή κουβέντα με τον πάικτη των Λέικερς, Κάιλ Κούζμα, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Έχω ανάμικτα συναισθήματα.Όσον αφορά το μπάσκετ, είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, ακόμα παλεύω με την ιδέα να ταξιδέψω στο Ορλάντο με όλα αυτά που γίνονται. Θα είμαστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό έχω ανάμικτα συναισθήματα» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Είμαι ενθουσιασμένος στην σκέψη ότι θα παίξω, γιατί ξέρω πόση δουλειά έχει γίνει από όλους για να παρθεί αυτή η απόφαση. Ως αθλητής, όταν είσαι συγκεντρωμένος σε κάτι, τότε κλειδώνεις. Μέχρι τώρα έπρεπε να βρίσκουμε κίνητρο μόνοι μας αφού δεν ξέραμε τι θα γίνει. Όταν πάμε στο Ορλάντο, πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά στα παιχνίδια και θα χαρούμε, αν και η εμπειρία θα είναι διαφορετική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ