21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καρλάφτη: «Επηρεάζει και το μέλλον»

Το δικό της αγωνιστικό απολογισμό για τις μέχρι τώρα υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Α1 Γυναικών έκανε η Ρένια Καρλάφτη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε στις αλλαγές στην καθημερινότητα των παικτριών, αλλά και το μέλλον. Σε ερώτηση για εάν η τόσο μεγάλη διακοπή θα επηρεάσει τόσο τη φετινή όσο και την επόμενη σεζόν, απάντησε: «Με αυτήν τη μεγάλη διακοπή έχουν επηρεαστεί οι ζωές μας και η καθημερινότητά μας. Μια τέτοια κατάσταση προφανώς δεν επηρεάζει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Τώρα, είναι λίγο δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και να εκτιμήσεις, το μόνο που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι να προσέχει την υγεία του και τους γύρω του, να αθλείται και τέλος να είναι αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά!».

Μίλησε και για την πορεία των Θεσσαλονικιών μέχρι και την αναγκαστική διακοπή, στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, συμπληρώνοντας: «Η φετινή χρονιά δεν πήγε όπως την περιμέναμε, μπορώ να παραδεχθώ. Μεγάλη επιρροή είχαν οι αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί που είχαμε, παρ’ όλα αυτά εμείς δουλέψαμε κάθε μέρα σκληρά και παλέψαμε σε κάθε αγώνα. Είχαμε μόνο μία ξένη στα τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν είχαμε στη διάθεσή μας και τη Λολίτα Λύμουρα, που είναι πολύ σημαντική για την ομάδα».

Για την τελική ευθεία της Α1 Γυναικών, εάν κι εφόσον υπάρξει, η Ρένια Καρλάφτη εξήγησε πως θα ήθελαν να κλείσουν μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα. Όπως πρόσθεσε: «Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, εάν φυσικά υπάρξει, το μόνο που θέλουμε είναι νίκες. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τελειώσει αυτή η χρονιά καλά και με υγεία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ