24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρδίτσα : Μείνετε σπίτι και ψηφίστε τους καλύτερους για την πενταετία 2015-2020 (pic)

Στην Καρδίτσα θέλησαν να εκμεταλλευτούν την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, και έτσι μαζί με τον προτροπή στον κόσμο να μείνει σπίτι του, του ζητούν να ψηφίσει τους καλύτερους παίκτες του ΑΣΚ την τελευταία πενταετία.

Έτσι, για τις πρώτες τρεις ημέρες θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους γκαρντ, πατώντας στο παρακάτω link.

Αναλυτικά :

«Ψήφισε τους αγαπημένους σου παίκτες του Α.Σ.Κ. την πενταετία 2015-2020 !!!

Μπορεί τα μέτρα προφύλαξης να έχουν αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, όμως όπως η ζωή, έτσι και το μπάσκετ δεν σταματά από έναν ιό...

Έτσι, από σήμερα ξεκινά ένας πρωτότυπος διαγωνισμός για να αναδείξουμε με τις ψήφους μας, τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ομάδας μας, στην πενταετία 2015-2020 !!!
Μπες στο poll, ψήφισε τους αγαπημένους σου παίκτες, συμπλήρωσε το mail σου και μπες στην κλήρωση για τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει μια φορά ανά 24ωρο, κάνοντας αν το επιθυμεί, πολλαπλές επιλογές κάθε φορά.
Σήμερα ξεκινάμε με τους Guards, με τη ψηφοφορία να ξεκινά άμεσα και να διαρκεί για τρεις ημέρες, έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14.00. Θα ακολουθήσουν και οι επόμενες δημοσκοπήσεις και περιμένουμε με ενδιαφέρον, ποιοι είναι οι αγαπημένοι των φιλάθλων.

Μείνε σπίτι, φτιάξε την αγαπημένη σου ομάδα του ΑΣΚ !!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ