21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρδίτσα : Και τη νέα σεζόν Τσούκας, προς επιστροφή ο Γράβας (pic)

Τον σχεδιασμό του προχωράει ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος έχει ως σκοπό να κρατήσει παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό του.

Έτσι, και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει στην Θεσσαλική πόλη, ο Θανάσης Τσούκας, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρώτη του παρουσία στον ΑΣΚ. Ο 20χρονος γκαρντ είχε 9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, με τον Δημήτρη Λιόγα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Επίσης, πολύ κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ό 28χρονος Λαρισαίος φόργουορντ, Δημήτρης Γράβας, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Α1 με το Μεσολόγγι (2,9 π., σε 21 παιχνίδια). Μια σεζόν πριν είχε εντυπωσιάσει με τον ΑΣΚ, έχοντας 15.2 πόντους και 7.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 21 αγώνες.

Αναλυτικά :

«Παραμένει στα «κυανόλευκα» ο Θανάσης Τσούκας !!!
Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Θανάση Τσούκα. Ο ύψους 1,90 μ. γκαρντ, αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις του περασμένου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, καθώς με το ταλέντο και την σκληρή προσπάθειά του, αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες της σεζόν. Δικαίωσε απόλυτα την εμπιστοσύνη της ομάδας στις δυνατότητές του και τη νέα χρονιά, με περισσότερη εμπειρία πλέον, αναμένουμε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Ο 20χρονος γκαρντ, ειδικά μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τον Απρίλιο, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και τελείωσε το πρωτάθλημα με 9,0 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 2,0 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 0,4 κοψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 88% στις βολές, 60% στα δίποντα και 36% στα τρίποντα.
Η πολύ καλή παρουσία του, τον έφερε τον Ιούλιο στις κλήσεις της Εθνικής Νέων Ανδρών, με την οποία δε συμμετείχε σε επίσημους αγώνες λόγω τραυματισμού. Τη νέα χρονιά, είμαστε βέβαιοι πως ο Τσούκας θα συνδυάσει τη δική του βελτίωση με την πορεία της ομάδας μας.
Ευχόμαστε στο Θανάση υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.
Thanasis Tsoukas».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ