16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καρδίτσα: «Ασπίδα» των παικτών στη διοίκηση

Οι παίκτες της Καρδίτσας θέλησαν να τοποθετηθούν σε σχέση με κάποιες φήμες περί των πληρωμών στην ομάδα, που είναι από τις πιο συνεπείς παρά την πολύμηνη αγωνιστική αργία. Προχώρησαν λοιπόν στην έκδοση μιας λιτής, κοινής ανακοίνωσης με την οποία εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

Όλοι οι παίχτες του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αισθανόμαστε την ανάγκη να θωρακίσουμε την προσπάθεια της διοίκησης και  να αναφέρουμε ότι η καταβολή των δεδουλευμένων στην ομάδα μας έχει γίνει κανονικά. Εμπιστευόμαστε πλήρως την διοίκηση και από την μεριά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό Έτσι ώστε η χρονιά κλείσει όσο πιο επιτυχημένα γίνεται!
Κακλαμανος Νικόλαος
Καλλες Νικόλαος
Βαβατσικος Ιωάννης
Παπαρεγκας Νικόλαος
Γκρέκας Αθανάσιος
Καρρας Θεόδωρος
Μακρης Βασίλειος
Αμβραζης Αθανάσιος
Τσούκας Αθανάσιος
Μοσωρας Γεώργιος
 
Λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και ο διοικητικός επικεφαλής της ομάδας, Χρήστος Δεληγιάννης, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:
Η Καρδίτσα είναι από της λίγες ομάδες που συμμετέχουν στο προβληματικό αυτό πρωτάθλημα και εγγυήθηκε στους παίχτες της και το σταφ ότι θα τους αναγνωρίσει και θα τους καταβάλει όλα τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν.
Η Καρδίτσα είναι από τις λίγες ομάδες που έδωσε λεφτά στους παίχτες της κατά την διάρκεια της πανδημίας την εποχή των Χριστουγέννων για να κάνουν γιορτές
Η Καρδιτσα την στιγμή που σου γράφω αυτά έχει τους παίχτες και το σταφ της πληρωμένους
Η Καρδίτσα και η τωρινή διοίκηση δεν χρωστάει ευρώ σε κανέναν που πέρασε από την ομάδα όλα αυτά τα χρονια που πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ