15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρδίτσα : Έπεισε Λιόγα ο Αλεξιάδης (pic)

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του δείχνει να κάνει ο Αιμίλιος Αλεξιάδης, ο οποίος μετά από δυο χρόνια στην Β' Εθνική με τον Πολύγυρο, θα δοκιμάσει τις δυναότητες του στην Α2 Ανδρών, αποτελώντας νέο μέλος του ΑΣ Καρδίτσας.

Ο 20χρονος γκαρντ, ο οποίος μετά το εφηβικό του Ηρακλή βρέθηκε στην ομάδα της Χαλκιδικής, και κατάφερε να πείσει τον Δημήτρη Λιόγα στην περίοδο των μεταβατικών προπονήσεων, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να εισηγηθεί την απόκτηση του.

Αναλυτικά :

«Επένδυση με Αλεξιάδη
Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αιμίλιου Αλεξιάδη στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.
O Θεσσαλονικιός γκαρντ είναι 20 ετών με ύψος 1,91 μ. και πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο.Πολύγυρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πριν αυτό διακοπεί λόγω της πανδημίας, είχε κατά μέσο όρο 15,7 πόντους. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στις δοκιμές που πραγματοποίησε ο ΑΣΚ τον Ιούλιο κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Λιόγα και έδειξε με την απόδοσή του, ότι μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Την επόμενη σεζόν, ο νεαρός αθλητής θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και να βελτιωθεί, αποτελώντας μια επένδυση για την ομάδα μας, που πάντα θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους αθλητές.
Καλωσορίζουμε τον Αιμίλιο στην οικογένεια του ΑΣΚ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας»..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ