26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Καρατζάς : «Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» (vids)

Η ΦΕΑ ηττήθηκε στην έδρα της με 79-72 από τα Φανάρια, σε μια αναμέτρηση που είχε τρομερό σασπενς, και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αλέξη Καρατζά με ένα εντυπωσιακό σερί 20-0, γύρισε το 47-64, προσπερνώντας με 67-64, χωρίς να μπορέσει να πάρει τη νίκη, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις του τεχνικού της ΦΕΑ, ο οποίος ανέβασε και ένα σχετικό video με φάση, από τις πολλές που θα μπορούσε, όπως αναφέρει να προβάλει, ενώ εκφράζει τα παράπονα του για τους δυο διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά έγραψε : «Αποφεύγω συστηματικά να μιλήσω για τις ομάδες μου τα τελευταία χρόνια.. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα χαρεί με τις χαρές σου αντίθετως θα χαρούν πολλοί με τις στραβες.. είναι στη φύση μας αυτό .. το ξέρουμε.. απλά αναρωτιέμαι απλά αφήνοντας μια φάση εδω στο κουτσομπολιο του fb... Πώς εγώ και σίγουρα ξέρω καμία 10αρια άτομα ακόμη που άποψε δεν θα κοιμηθούμε ψάχνοντας τι κάναμε λάθος και θα ξυπνήσουμε όταν κάποια στιγμή μας πάρει ο ύπνος με ένα βάρος στο στήθος.. Όχι επειδή θα άλλαζε σημαντικά η ζωή μας με μια ακομη νίκη αλλα Γιατί είμαστε αρρωστακια με αυτό που κάνουμε...ηθελα να ηξερα αυτοί οι 2 κύριοι σήμερα θα κοιμηθούν ωραία και θα ξυπνήσουν σαν πουλάκια να πάνε στις δουλειές τους θα έχουν το ίδιο βάρος στο στήθος.. ;; αναρωτιέμαι πραγματικά.. Είναι η 4η φορά φέτος στα 6 ματς που ειμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Και Επειδή η ομάδα μου συνειδητά απέχει από "φωνες" και κραυγές για τη διαιτησία.. σαν άνθρωπος του μπασκετ και μόνο εκφράζω την απορία μου στους κύριους που αποφάσισαν και σήμερα να παίξουν με τις ψυχές μας.. το πρωί που θα ξυπνήσετε θα έχετε βάρος ;;;; θα Δείτε το παιχνίδι 3 φορές κάνοντας αυτοκριτική , θα αναλύσετε ,θα κόψετε φάσεις να τις συζητήσετε με τους συναδέλφους σας ;;; Η απλά θα πάτε παρακάτω;; μόνο αυτό......  ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ