16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καρατάσιου: «Ανταμοιβή και κίνητρο»

Ανταμοιβή των κόπων της, όπως κι έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, είναι για την Ξανθίππη Καρατάσιου η κλήση της στο Καμπ UP14 που θα διοργανώσουν στο Βόλο η ΕΟΚ και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η νεαρή παίκτρια του Πιερικού Αρχέλαου βρίσκεται στην επιλογές της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ελένης Καφαντάρη, γεγονός που τη χαροποιεί ιδιαίτερα όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος της Κατερίνης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που με επέλεξαν στο καμπ και θεωρώ πως είναι μια συνέχεια σε αυτό που τόσο αγαπώ, από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Κάθε φορά που αγωνίζομαι δίνω ένα κομμάτι του εαυτού μου και θεωρώ ότι αυτή η κλήση είναι μια ανταμοιβή για την προσπάθειά μου, αλλά και ένα κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι συνεχώς».

Αναφέρθηκε και στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της στη γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Σταυρούπολη για το Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών (νίκη με 47-26 για τις γηπεδούχες), προσθέτοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αγωνίζομαι στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα των Γυναικών, γιατί νιώθω πως οι κόποι μου ανταμείβονται. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν, αλλά όχι τόσο νωρίς. Ευχαριστώ τον Πιερικό Αρχέλαο και κυρίως την προπονήτριά μου, την κυρία Τσιρογιάννη, που με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτές τις ευκαιρίες να αγωνιστώ σε ένα πιο υψηλό επίπεδο».

Η ανακοίνωση: «Η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου, Ξανθίππη Καρατάσιου, επιλέχθηκε από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια, Ελένη Καφαντάρη, για να συμμετάσχει στο προπονητικό camp καλαθοσφαίρισης κοριτσιών UP14 της FIBA EUROPE-EOK που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο από 16 έως και 19 Νοεμβρίου 2017. Η Καρατάσιου είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 1,73, προέρχεται από την Ακαδημία του Βαφύρα και από φέτος βρίσκεται σε αυτήν του Πιερικού Αρχέλαου.

Η Ξανθίππη Καρατάσιου πριν από λίγες ημέρες έκανε και το ντεμπούτο της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Στο αγώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχθηκε τον Ε.Ο. Σταυρούπολης. Η Καρατάσιου είχε εννέα λεπτά συμμετοχής, όπου σημείωσε δύο πόντους, μάζεψε ένα αμυντικό και δύο επιθετικά ριμπάουντ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ