15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καρασταμάτης – Παπαδολιάς : Οι παλιοσειρές βγήκαν μπροστά, και το παιχνίδι της μοίρας (vid)

Ο Γιαννούλης Καλλίλας έχει καταφέρει να φέρει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ, ένα βήμα από την Basket League, και σε αυτή τη μακρά πορεία έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, κρατώντας ωστόσο τα «πρωτοπαλίκαρα» του στο ρόστερ του.

Μιχάλης Καρασταμάτης και Λεωνίδας Παπαδολιάς βρίσκονται για έξι χρόνια στον Διαγόρα, και σίγουρα γνωρίζουν τόσο την τεράστια προσπάθεια που έχει συμβεί, και έχουν δεθεί με την φανέλα της ομάδας με καταγωγή από την Κύθνο. Ο πρώτος στα 36 του χρόνια βγαίνει μπροστά την τρέχουσα σεζόν, ενώ το ίδιο κάνει και ο 34χρονος φόργουορντ, με τον Αλέξανδρο Ζαβό στις δηλώσεις του μετά το τεράστιο διπλό στο Ναύπλιο επί του Οίακα, να τους ευχαριστεί προσωπικά.

Έτσι, όπως θα δείτε και στο video ο πρώτος με τρίποντο στα 40'' ισοφάρισε σε 72-72 και ο δεύτερος με καλάθι στα 13'', χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 74-73, επιτυχία που κατά τεράστιο ποσοστό σφραγίζει την δεύτερη θέση, και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στον Διαγόρα, και σίγουρα αποτελεί παιχνίδι της μοίρας και δικαίωση για αυτούς τους αθλητές.

Δείτε το video με τα δυο καλάθια από το 14:00 και μετά :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ