16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καραπιπερίδης : «Ψυχή και θέληση οδήγησαν στη νίκη»

Ο ΚΣ Γέφυρας αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα των Εθνικών κατηγοριών, και κερδίζοντας τον Ερμή στον Λαγκαδά, έφτασε τις 9 συνεχόμενες νίκες, και πλέον δείχνει να βλέπει με προοπτική την άνοδο.

Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι των «πορτοκαλί» τρέχει σερί 8 νικών, και στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ψυχή και η θέληση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη νίκη : «Ψυχή και θέληση γιατί την νίκη θεωρώ ότι ήταν τα κλειδιά που οδήγησαν την ομάδα μου σε νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ερμή Λαγκαδά. Με εξαίρεση το πρώτο 5λεπτο του αγώνα, οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή και με τον πλήρη έλεγχο των ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου κατορθώσαμε να επιβληθούμε έναντι του αντιπάλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά καθώς επίσης και στην διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση της στην ομάδα».

Ο Άρης Παπαδόπουλος από την πλευρά του μίλησε για σημαντική νίκη, και πως δεν επιτρέπετε εφησυχασμός : «Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς ωστόσο η βαθμολογία και οι στόχοι μας δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Έτσι, πρέπει να εμφανιστούμε πιο βελτιωμένοι για την απαιτητική συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ