22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καραπιπερίδης και του χρόνου στη Γέφυρα των νέων συνθηκών

Η Γέφυρα μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της μια από τις ομάδες που τις φρέναρε η πανδημία, αλλά σίγουρα και η ίδια θα πρέπει να δει τι έφταιξε στο ξεκίνημα της, όταν σε οκτώ παιχνίδια είχε μόλις δυο νίκες.

Οι «πορτοκαλί» της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό ρόστερ το περσινό καλοκαίρι, το οποίο όπως φαίνεται άργησε να βρει χημεία, και έτσι ούτε το 10-0 που έτρεξε από την 13η αγωνιστική και μετά ήταν αρκετό να τους φέρει κοντά στην δεύτερη θέση, την οποίο δυνητικά θα κυνηγούσαν, αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Ευριπίδη Μελετιάδη, και κάνοντας ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΧΑΝΘ στις 22/12/2019, ώθησε την Γέφυρα σε 9 συνεχόμενες νίκες, πριν φρενάρει στην Κομοτηνή, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που πριν δυο σεζόν είχε οδηγήσει και την Καβάλα στην άνοδο, και έτσι αναμένεται να συνεχίσει το έργο του στη Γέφυρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό που αναμένεται να αλλάξει είναι το μπάτζετ, το οποίο φαίνεται πως θα μειωθεί αρκετά, καθώς η πανδημία είναι αυτή που προς το παρών απομακρύνει χορηγούς από όλες τις ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ