19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καραντίνα για τον Χάρντεν

Ο Τζέιμς Χάρντεν φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να το ρίξει έξω φέτος. Μπορεί να επέστρεψε στο Χιούστον, αλλά μάλλον δεν έχει και πάρει και τόσο στα σοβαρά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ή την επαγγελματική του σχέση με τους Ρόκετς. Βρέθηκε σε νέο πάρτι, με πολύ κόσμο και αναγκαστικά θα πρέπει να μείνει αποκλεισμένος, για τουλάχιστον τέσσερις μέρες ακόμη.

Το ιατρικό επιτελείο του ΝΒΑ ενημέρως πως ο Χάρντεν θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον τέσσερις μέρες ακόμη. Aν συνεχίσει να δίνει αρνητικά τεστ, τότε θα μπορεί να αγωνιστεί το Σάββατο, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και η μοναδική ποινή του θα είναι το πρόστιμο των 50.000 δολαρίων που του έχει ήδη επιβληθεί.

Να σημειωθεί εδώ πως το ΝΒΑ κρατά το 1/72 του μισθούν ενός παίκτη για κάθε παιχνίδι που θα χάνεται εξαιτίας παραβίασης του πρωτοκόλλου υγείας που ισχύει. Οπότε ο Τζέιμς Χάρντεν θα έχανε 567.000 δολάρια αν το Χιούστον είχε αγωνιστεί χθες. Θα πρέπει να καταβάλλει πάντως το ποσό αν παραβεί το πρωτόκολλο ξανά στο μέλλον!

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ