15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καράμπελας στο Basketa.gr: «Με άγνοια κινδύνου θα προσπαθήσουμε απέναντι στον Ηλυσιακό»

Κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο Άρης Νίκαιας τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο νότου.

Η ομάδα του Γιάννη Καράμπελα καλείτε να κοιτάξει στα μάτια τον Αντώνη Φώτση, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τα άλλα παιδιά των Ιλισίων στην πρεμιέρα της, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό εξήγησε στο  Basketa.grο έμπειρος κόουτς λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.

Τι στόχο έχει βάλει ο Άρης Νίκαιας για τη φετινή σεζόν και τι να περιμένουμε στην δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Ηλυσιακό;
«Στόχος του Άρη Νίκαιας είναι η παραμονή. Στην 1η αγωνιστική παίζουμε με μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, η οποία έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη περσινή σύνθεση της και έχει υψηλούς στόχους, γεμίζοντας το ροστερ της με παίκτες από τις εθνικές κατηγορίες. Σε αντίθεση με τον Άρη που για μια ακόμα χρονιά πλην τριών έμπειρων αθλητών όλοι οι υπόλοιποι είναι νέοι κάτω των 23 ετών. Παρόλα αυτά με όπλο τον ενθουσιασμό και την άγνοια κινδύνου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ποια είναι η άποψη σας για το πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή (13/10);
«Αν και είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για φαβορί και μάχες παραμονής, ομάδες όπως το Ληξούρι που έχει κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, η Κόρινθος που επίσης έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει τη τεχνογνωσία, το Φάληρο και  Ηλυσιακός από την Αθήνα δείχνουν ότι θα είναι ψηλά. Η Αχαγιά ’82, η οποία έχει έναν κορμό επιτυχώς δοκιμασμένο στη κατηγορία, μαζί με το προπονητή από τον Έσπερο Πατρών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δυναμική που έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες, συν τα πολλά ταξίδια που έχει ο όμιλος, δίνουν στο πρωτάθλημα μια άγρια ομορφιά που θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές και για την άνοδο και για την παραμονή στη κατηγορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ