21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καραμβαλής στο «τιμόνι» ξεκινάει επίσημα ο σχεδιασμός του Παπάδου Γέρας

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καραμβάλη ανακοίνωσε ο Παπάδος Γέρας. Ο 47χρονος προπονητής συμφώνησε και επίσημα να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας  ώστε να την οδηγήσει στο δύσκολο δρόμο της Γ΄ Εθνικής.

Έτσι κοινός στόχος πια είναι η αξιοπρεπή πορεία του συλλόγου από τη Μυτιλήνη στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ όπως είχαμε αναφέρει ξεκινάει και ο σχεδιασμός του Παπάδου για τη νέα σεζόν, με το basketa.gr να σας ενημερώνει πρώτο για τη συμφωνία των δυο πλευρών στις 29/6.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραμβάλη. 

Ο 47χρονος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ώστε να την οδηγήσει στο δύσκολο μονοπάτι της Γ΄ Εθνικής με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην επιστροφή του συλλόγου σε Εθνική κατηγορία μετά από επτά χρόνια. Ο Καραμβάλης γνωρίζει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική καθώς είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής του Παπάδου τη σεζόν 2012-13 πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά στα πρώτα παιχνίδια.

Ο Μυτιληνιός τεχνικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού, ενώ ακόμα έχει δουλέψει στους πάγκους των Μίλωνα, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Κορυδαλλό, Αγίους Αναργύρους, Μαίανδροκαι Εσπερίδες όσον αφορά ανδρικές και γυναικείες ομάδες. 

Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης. Ο νέος τεχνικός του Παπάδου Γέρας έχει πιάσει ήδη δουλειά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να παίρνει σειρά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ