17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καρέ στόχων για την Καβάλα

Από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θέλει να κάνει τα πρώτα «ψώνια» της η Καβάλα, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο της τέσσερις ποιοτικούς παίκτες, θέλοντας να εμπλουτίσει με ποιότητα το ρόστερ της ενόψει της επιστροφής της στην Α2 Ανδρών.

Έτσι, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η σελίδα «Η μπάλα στην Κερκίδα» , πρώτος στόχος είναι ο Σωκράτης Γκέλιος, τον οποίο θέλουν οι διοικούντες της ομάδας να επαναφέρουν στην Ένωση. Ο 23χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για σειρά ετών στην Καβάλα τόσο στην Basket League όσο και στην Α2, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, και παρά τους 13,5 πόντους σε 27 παιχνίδια και τα 30 τρίποντα, δεν μπόρεσε να την συμβάλει στην παραμονή της στην κατηγορία.

Σωκράτης Γκέλιος

Ακόμη μια επιστροφή προγραμματίζουν στην Καβαλά, και αυτή είναι του Γιάννη Σταμπουλή. Ο 28χρονος Καβαλιώτης φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση, ενώ αγωνίστηκε σε αυτή και στην Basket League την σεζόν 2015-2016 (3,1 π., 19 αγώνες). Στη συνέχεια βρέθηκε στην Α2 με την ΑΕΛ, και πέρυσι αγωνίστηκε στο Ηράκλειο, με την απουσία λόγω τραυματισμού να είναι τόσο καταλυτική, που λίγο έλειψε να χάσει την κατηγορία η Κρητική ομάδα. Σε 18 παιχνίδια είχε 11 πόντους και 13 τρίποντα.

Γιάννης Σταμπουλής

Τρίτος στόχος είναι ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ με καταγωγή από την Κομοτηνή, ο Πέτρος Γρίψιος, ο οποίος λίγο έλειψε να στερήσει την άνοδο στην Καβάλα με την εξαιρετική του απόδοση με τους Ίκαρους Σερρών, με τον παίκτη να αποτελεί προτεραιότητα του προέδρου της Ένωσης. Ο Γρίψιος αγωνίζεται όλα τα χρόνια στους Ίκαρους, με ένα κενό την σεζόν 2010-2011 όταν και βρέθηκε στην Σουηδία. Την φετινή σεζόν σε 28 παιχνίδια, είχε 11,3 πόντους και 32 τρίποντα. Τέλος, στόχος αποτελεί ο ταλαντούχος γκαρντ, Διογένης Γοργόνης, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από το Περιστέρι στους Ίκαρους Νέας Σμύρνης, και λίγο έλειψε να συμβάλει στην παραμονή τους στην κατηγορία, χάνοντας τον πρώτο γύρο λόγω τραυματισμού. Ο 19χρονος γκαρντ είχε 10 πόντους σε 16 παιχνίδια με 18 τρίποντα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ