21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρέ παραμονής στον Ολυμπιακό (pics)

Τέσσερις διεθνείς αθλήτριες του Ολυμπιακού θα παραμείνουν "ερυθρόλευκες" για έναν ακόμη χρόνο. Σταμάτη, Σταμολάμπρου, Σπυριδοπούλου και Νικολοπούλου υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και μίλησαν για την παραμονή τους στην ομάδα.

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: "Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα για 6η χρονιά και θα διεκδικήσω ξανά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλους τους στόχους. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να ολοκληρωθεί η χρονιά ομαλά , χωρίς τα προβλήματα της περσινής".

H Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τρίτη χρονιά. Είναι μία ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον κύριο Λεριώτη, τους προπονητές και όλο το σταφ που πλαισιώνει την ομάδα για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στους αγώνες και να κάνουμε πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού".

Η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε σχετικά με την παραμονή της στον Ολυμπιακό: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα στοχεύει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια, τιμώντας έτσι τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας".

Η Άννα Σπυριδοπούλου σχολίασε για την ανανέωση του συμφωνίας: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε για μια ακόμη χρονιά να έρθουν τίτλοι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ