15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καρέ παικτών στην επανεκκίνηση

Σε προπονητικό ρυθμό ετοιμάζονται να μπουν οι ομάδες στο ΝΒΑ, καθώς από τις 23 Ιουνίου θα μπορούν να πραγματοποιούν ξανά ομαδικές προπονήσεις.

Τα δεδομένα, ωστόσο, δεν θα είναι τα ίδια με την προ-κορονοϊού εποχή. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή τις ομάδες οι παίκτες που θα μπορούν να έχουν ταυτόχρονη παρουσία στο παρκέ θα είναι -για αρχή- μέχρι τέσσερις. Το μέτρο αυτό θα ισχύσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου, αφού εν συνεχεία ο αριθμός τους θα αυξηθεί στους οκτώ, για το διάστημα 1-9 Ιουλίου.

Εν συνεχεία, οι αποστολές των ομάδων θα μεταβούν στο Ορλάντο και την Disney World για την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος, στις 30 Ιουλίου. Στη Φλόριντα δεν θα υπάρχει περιορισμός στις προπονήσεις, με τους προπονητές να μπορούν να έχουν ταυτόχρονα όλους τους παίκτες τους στη διάθεσή τους, ανεβάζοντας έτσι ρυθμό για τους επίσημους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Θυμίζουμε πως στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ, που θα φιλοξενηθεί στο «Wide World of Sports Complex», το παρών θα δώσουν 22 ομάδες. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει -όπως προείπαμε- στις 30 Ιουλίου και ο νέος πρωταθλητής θα πρέπει να αναδειχθεί, το αργότερα, έως τις 12 Οκτωβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ