22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καπογιάννη: «Μας αποσυντονίζει η Εθνική»

Ο Ολυμπιακός Πειραιά διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου, στη μαγνησιακή πρωτεύουσα, με την Ελένη Καπογιάννη να μένει απόλυτα ικανοποιημένη από τις παίκτριές της.

Οι Πειραιώτισσες έπαιξαν με συγκέντρωση και σοβαρότητα κόντρα στις αντιπάλους τους κι έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» στην Α1 Γυναικών. Η προπονήτριά τους, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, τόνισε: «Κατ’ αρχάς η ομάδα παρουσίασε πάρα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν πάρα πολύ σοβαρές στο αμυντικό τους κομμάτι και στην επίθεση έκαναν αυτά που τους ζήτησα. Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη, αντιμετώπισε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, συγχαρητήρια στις παίκτριές μας και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».

Το πρωτάθλημα διακόπτεται τώρα, για τη διεξαγωγή των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδας, με την Ελένη Καπογιάννη να συμπληρώνει: «Δεν μας κάνει καλό σαν ομάδα το ότι έχουμε τόσες πολλές διεθνείς παίκτριες αναφορικά με την ενσωμάτωσή τους στην Εθνική. Δυστυχώς, μας αποσυντονίζει, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να μην υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα. Θα δούμε τι θα κάνουμε όταν επιστρέψουν οι αθλήτριές μας». Στο ΕΑΚ Βόλου βρέθηκε και αρκετός κόσμος, από πλευράς φιλοξενουμένων, με την 48άχρονη τεχνικό να καταλήγει: «Τέλος, ήθελα να πω ότι ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας έδωσαν ώθηση και ελπίζουμε να τους ανταμείβουμε κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο».

Η Ανθή Μπαλτά, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Αυτό που κοιτάμε και θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να μπαίνουμε σοβαρά. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε και μέσα στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και για αυτό μπαίνουμε πάντα δυνατά στο ματς. Θα έχουμε διακοπή τώρα, γιατί οι περισσότερες κοπέλες είναι στην Εθνική. Σίγουρα, είμαστε σε πολύ καλό στάδιο και από εκεί και πέρα δεν το φοβάμαι. Οι προπονητές ξέρουν τι θα κάνουν όταν γυρίσουν τα κορίτσια από την Εθνική. Οπότε θα δουλέψουμε όλοι μαζί και θα είμαστε όπως πρέπει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ