21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Καπογιάννη: «Κάναμε τη δουλειά μας»

Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς συνέτριψε τον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι φιλοξενούμενες κυριάρχησαν στο ντέρμπι «αιωνίων», με την προπονήτριά τους Ελένη Καπογιάννη να συγχαίρει τις παίκτριές της μέσω δηλώσεών της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, κερδίσαμε τον αντίπαλό μας κάνοντας τη δουλειά μας και ξεκινήσαμε όπως έπρεπε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα στόχο σαν ομάδα, θέλουμε να παίζουμε με συγκεκριμένο σχέδιο στη συνέχεια της σεζόν. Σήμερα (14/10) ήμασταν μέσα στα πλάνα μας και μείναμε ευχαριστημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση. Ωστόσο, δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα αυτό, από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας που ακολουθεί. Είναι πολύ δύσκολο ματς, καθότι εκτός έδρας και η προσοχή μας πλέον στρέφεται σε αυτό».

Η Στέλλα Καλτσίδου, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, τόνισε: «Πάντα μετράει μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ αδύναμη που παίζει με Νεανίδες και θέλαμε να κάνουμε την προπόνηση μας για να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς της Ευρώπη. Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού προσπάθησαν, από την πλευρά τους. Από εκεί και πέρα, η προσοχή μας στρέφεται ξανά στο Eurocup και στον αγώνα με την Μπεσίκτας. Μια νίκη εκτός έδρας εκεί θα μας δώσει πολύ σημαντικό προβάδισμα και στην ψυχολογία και στη βαθμολογία του ομίλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ