23.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Καπογιάννη: «Είμαστε Ολυμπιακός»

Στο κλειστό του Εσπέρου, κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (29/10, 14.00).

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τις «ερυθρόλευκες», που δεν θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους την Εβίνα Μάλτση και την Αφροδίτη Κοσμά που είναι τραυματίες, ο στόχος όμως δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από τη διερεύνηση του αήττητου -εντός των συνόρων- σερί τους. «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Παίζουμε την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει κάθε φορά να παίζουμε με μέγιστη σοβαρότητα και διάθεση. Μετά το παιχνίδι με τις Εσπερίδες θα προετοιμαστούμε για αυτό που ακολουθεί με τη Γκορζόφ. Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής (29/10)», παραδέχθηκε η Ελένη Καπογιάννη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά και Στέλλα Καλτσίδου, ενώ θυμίζουμε πως στο περιθώριο του ματς θα έχουμε και βραβεύσεις από τις γηπεδούχες προς τις Πειραιώτισσες και την Εθνική Ελλάδας Γυναικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ