19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καπογιάννη: «Δύσκολη χρονιά, να καθιερωθούμε ψηλά» (pics)

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «πράσινες» μπήκαν στα… βάσανα για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα (24/08), με τις Λολίτα Λύμουρα, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Βιντσιλαίου, Βαρβάρα Μυλωνάκη, Αγγελική Ζιάκα, Φαίη Κωτούλα, Ελισάβετ Μπουντούρη και Γεωργία Σταμάτη να δίνουν το παρών. Αντίθετα, οι ξένες παίκτριες Τσάστιτι Ριντ, Σεκουόια Χολμς, Ακίλ Τακ και Έμα Στατς, καθώς και η Γεωργία Γρηγοροπούλου απουσίασαν, αλλά αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει η νέα σεζόν. Ξεκινάμε με πάρα πολύ διάθεση και ενέργεια. Θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω απαιτήσεων, γιατί ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να καθιερωθεί στα ψηλά. Η διαδικασία αυτή έχει σκαμπανεβάσματα και μια ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη οφείλει να έχει αυτό το μέταλλο, να διαχειρίζεται τα πάνω και τα κάτω έτσι ώστε να παραμένει στην κορυφή», ανέφερε αρχικά η κόουτς Ελένη Καπογιάννη.

Όπως πρόσθεσε, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, στο οποίο το «τριφύλλι» καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλάι στις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές, όπως το έχουν αποδείξει. Η βοήθειά τους είναι πάντα πολύτιμη. Καλή χρονιά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ