18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καπογιάννη: «Έχουμε ήδη κάνει το βήμα παραπάνω»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στη Λετονία από τη Ρίγα, αλλά η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη από την προσπάθεια των παικτριών της.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στους «16» του Eurocup Γυναικών και θα παίξουν στα μπαράζ απέναντι στη ρουμανική Σέπσι. Η προπονήτριά τους μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για την ήττα τους στη Λετονία και συνεχάρη την ομάδα της για την εν γένει προσπάθειά της, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στο φινάλε της πρώτης φάσης από τη δυνατή Ρίγα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Κατ’ αρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας για την προσπάθειά της. Μας στοίχισε ένα άσχημο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο χάσαμε το μυαλό μας και με τον κόσμο και με την καλή τους επίθεση. Χάσαμε το μυαλό μας στην άμυνα, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό από την επίθεση και δεχθήκαμε 20 πόντους ενώ βάλαμε μόλις εφτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Και όταν κυνηγάς, με μια ομάδα σαν τη Ρίγα, δεν είναι και εύκολο να το γυρίσεις. Παρ’ όλα αυτά αντιδράσαμε, το φθάσαμε στους τρεις πόντους. Τότε ήταν κάτι βολές, κάποια άστοχα σουτ και μοιραία το παιχνίδι χάθηκε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των αθλητριών μας, συνεχίζουμε κι έχουμε ήδη κάνει το βήμα παραπάνω. Είμαι σίγουρη ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».

Η Στέλλα Καλτσίδου, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Θεωρώ ότι χάσαμε σε σημαντικά σημεία στην άμυνα τη συγκέντρωσή μας και άποψή μου είναι ότι δεν λειτουργήσαμε σωστά στην επίθεση και σε συγκεκριμένα σημεία. Δεν δείξαμε την ομαδικότητα που θα έπρεπε, θεωρώ ότι δεν είχαμε σωστές επιλογές και είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τα παιχνίδια, όταν αυτά είναι σε πολύ μικρή διαφορά. Η Ρίγα έπαιξε καλύτερα σαν ομάδα και δίκαια πήραν το θετικό αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ