26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καπνογόνο από… κούνια!

Ένα καπνογόνο άναψε στην εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ στη διάρκεια του δεύτερου αγώνα της σειράς με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αυτός που το άναψε, μάλιστα, είχε τη φαεινή ιδέα να το πετάξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι έστω κι αν, ώσπου να πέσει στο παρκέ, είχε σβήσει, τη ζημιά την έκανε στην ΑΕΚ.

Εξαιτίας του η αθλητική δικαστίνα την τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει είτε τον πέμπτο αγώνα με τον Προμηθέα (αν χρειαστεί) είτε τον πρώτο αγώνα του μεγάλου τελικού (με Παναθηναϊκό) ή του μικρού τελικού (με Περιστέρι) των πλέι οφ σε άδειο από φιλάθλους γήπεδο.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ανεγκέφαλο αυτόν που άναψε και πέταξε το καπνογόνο, αν δεν χρειαζόταν πράγματι μπόλικη φαντασία για να το περάσει μέσα στο γήπεδο, παρά τους ελέγχους που έγιναν στην πόρτα. Αυτό που σκαρφίστηκε είναι πραγματικά απίθανο και πρωτόγνωρο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων, που έχουν δει πολλά τα μάτια τους στα ελληνικά γήπεδα τόσα χρόνια.

Έλεγχος έγινε από τους αστυνομικούς στην είσοδο της εξέδρας του "Δημ. Τόφαλος", όπου τοποθετήθηκαν οι οπαδοί της Ένωσης και μάλιστα σε αυτόν συμμετείχε και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Χριστακόπουλος. Κάποια στιγμή όμως, ανάμεσα στους οπαδούς που έμπαιναν στο γήπεδο, βρέθηκε κι ένα ζευγάρι, πιθανώς ανδρόγυνο, με το μωρό τους, που ήταν ξαπλωμένο στο καρότσι του. Μάλιστα οι αστυνομικοί φρόντισαν να κάνουν χώρο ώστε να περάσουν πιο γρήγορα και να μην περιμένουν στη σειρά με τους υπόλοιπους.

Έλα όμως που μέσα στο καρότσι δεν υπήρχε μόνο το μωρό... Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο τύπος είχε χρησιμοποιήσει ως προκάλυψη το ίδιο του το παιδί για να περάσει στο γήπεδο και το καπνογόνο! Τόση πρεμούρα είχε... Αντιληπτός δεν έγινε, παρά μόνο όταν το έβγαλε από το καρότσι, το άναψε και το πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τον κατέγραψε η κάμερα του γηπέδου και η μελέτη του βίντεο τον αποκάλυψε, ωστόσο η ζημιά για την ΑΕΚ είχε γίνει.

Θα ήταν για γέλια αυτό το περιστατικό αν δεν ήταν για κλάματα. Το πόσο ανεύθυνος ήταν αυτός ο τύπος, όχι επειδή καταδίκασε σε τιμωρία την ΑΕΚ, αλλά επειδή έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του μωρού βάζοντας ένα καπνογόνο μέσα στο καρότσι του, μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κανείς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ