22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Καπάρωσε” την δεύτερη θέση η Φενέρ στην Μόσχα

Η Φενερμπαχτσέ έδειξε πάθος για την δεύτερη θέση, πέρασε με επιβλητική εμφάνσιη από την Μόσχα με νίκη 73-64 επί της Χίμκι και εκτός απροόπτου την καπαρώνει αφήνοντας τον Ολυμπιακό τρίτο, αφού η ομάδα του Ομπράντοβιτς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Μάλαγα. Το αποτέλεσμα ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, αφού η Χίμκι  υποχωρεί από την διεκδίκηση της έκτης θέσης και οι "ερυθρόλευκοι" θα... κινηθούν μεταξύ Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, αν και οι ισορροπίοες παραμένουν λεπτές και ρευστές.

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που είχε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, όπως μαρτυρά το 18-20 του δεκαλέπτου και το 38-37 του ημιχρόνου, διαδέχτηκε η άνοδος της Φενέρ που έδειξε μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση, με τους Αμερικανούς Νάναλι και Ουναμέικερ να έχουν και παρέα τον ΣΛούκα σε ένα γεμάτο παιχνίδι οργανωτικά αλλά και σε σκορ. Από το 52-52 στο 27'45'', η Φενέρ έκανε σερί 12-1 μέχρι το 53-64 στο 31' και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι αφού μέχρι το τέλος κράτησε με άνεση τον έλεγχο του αγώνα και την υπέρη της διαφορά.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στις στατιστικές του κατηγορίες, η Φενερμπαχτσέ ευτύχησε να σουτάρει διπλάσιες βγολές, 26 έναντι 13, να πάρει 14 περισσότερους πόντους, 21 έναντι 7 και να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα. 

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ