23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καντζούρης: ” Το ματς με την Μπάμπεργκ δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι”

O Ηλίας Καντζούρης μίλησε σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Μπάμπεργκ και μεταξύ άλλων ανφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα τον αγώνα, ενώ μίλησε και για το Νίκο Ζήση, καθώς το έντυπο match programme είχε ετοιμαστεί πριν από το παιχνίδι της Κυριακής, όπου και τραυματίστηκε ο Έλληνας γκαρντ.

Συγκεκριμένα τα όσα ανέφερε:

"Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας η οποία σίγουρα μπορεί να έχει κάποιους παίκτες στο ρόστερ της από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά τώρα είναι μια διαφορετική κατάσταση. Σίγουρα, κάποια παιδιά τα ξέρω αρκετά καλά, αλλά από κει και πέρα παίζει η ΑΕΚ εναντίον της Μπάμπεργκ και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, προκειμένου να κερδίσουμε το ματς".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Μπάμπεργκ:  "Είμαι επαγγελματίας. Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο ματς για μένα. Από εκεί και πέρα όμως, όταν μπαίνουμε μέσα στο παρκέ, όλα τελειώνουν και το μοναδικό πράγμα που σκεπτόμαστε είναι πώς θα κερδίσει η ομάδα".

"Ό,τι και να πούμε για τον Νίκο είναι λίγο. Κατά την προσωπική μου άποψη θα τον χαρακτήριζα σαν το παλιό κρασί, που όσο παλιώνει γίνεται όλο και καλύτερο. Όταν, όμως, θα μπούμε μέσα στο γήπεδο, θα είμαστε αντίπαλοι με τον Νίκο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσει η ΑΕΚ" σχολίασε ο Ηλίας Καντζούρης σχετικά με τον Νίκο Ζήση και συνέχισε : "Πιστεύω αυτός που θα καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του, θα έχει το πάνω χέρι. Έτσι όπως έχουμε δει την Μπάμπεργκ, είναι μια επιθετική ομάδα, με πολύ ταλέντο. Αν προσεγγίσουμε σωστά το ματς μέσα από την άμυνα μας, θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολύ μεγάλη τύχη να τα καταφέρουμε".

Τέλος αναφέρθηκε και στο πότε θα φανεί η πλήρη εικόνα που θέλει ο Λούκα Μπάνκι: "Δεν νομίζω, ότι μπορούμε να μιλήσουμε με... ημερομηνίες. Πάντα οι καινούργιες ομάδες και οι καινούργιες καταστάσεις χρειάζονται χρόνο. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Αυτό που σίγουρα μας κράτησε πίσω ήταν οι τραυματισμοί, ωστόσο, νομίζω ότι σιγά σιγά με την επάνοδο των απόντων θα μπορέσουμε να αποδώσουμε αυτό το οποίο επιθυμούμε όλοι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ