21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καντζούρης: «Τα προβλήματα σε τέτοιο βαθμό μας δυσκολεύουν»

Ο Ηλίας Καντζούρης σχολίασε την εντός έδρας ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Προμηθέα Πάτρας για την Basket League.

Ο τεχνικός της ομάδας του «νησιού των ιπποτών» εστίασε στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο λόγω των τραυματισμών αλλά και στην προσπάθεια που θα γίνει για είσοδο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Χτύπησε και ο Σπάισερ στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι μέσα στη ζωή μίας ομάδας μπάσκετ τα προβλήματα, αλλά σε τέτοιο βαθμό δυσκολεύουν τα πράγματα. Έχουμε όλους τους ψηλούς τραυματίες από την αρχή της σεζόν εκτός από τον Καντέρ. Ο Τούμπα, ο Γκόινς και ο Ντράγκοβιτς υπέστησαν τραυματισμούς που τους τέλειωσαν τη χρονιά. Η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να κάνει μόνο με τη ζώνη. Βάλαμε καλά το σώμα μας. Με καλά συστήματα στην επίθεση πλησιάσαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ, αλλά πρέπει να μετρήσουμε πόσοι είμαστε και να δούμε πως θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε τρεις μέρες. Θα πρέπει να δούμε τι καταφέραμε στο τέλος της διαδρομής».

Για τον Άντριτς: «Δεν θέλω να σταθώ στα τρίποντα που έβαλε. Ο Άντριτς στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά του είπαμε κάποια πράγματα και αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο κι έπαιξε σ' ένα πραγματικά καλό επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ