17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καντζούρης… μέχρι νεωτέρας (pic)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν είναι πια ο «τιμονιέρης» στην Μπάμπεργκ, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ηλία Καντζούρη να αναλαμβάνει να οδηγήσει προσωρινά τη γερμανική ομάδα.

Παρελθόν από επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της Μπάμπεργκ αποτελεί ο Αντρέα Τρινκιέρι, με τον Ιταλό προπονητή να... πληρώνει το μάρμαρο, ύστερα από μία σεζόν διόλου επιτυχημένη, ιδιαίτερα στις διοργανώσεις εντός συνόρων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Γερμανίας βρίσκεται εκτός της «ζώνης» των playoffs, ενώ είδε την Μπάγερν Μονάχου να σηκώνει το τρόπαιο στο Κύπελλο Γερμανίας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η διοίκηση αποφάσισε το «διαζύγιο» με τον κόουτς Τρινκιέρι, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει άμεσα το ποιος θα τον αντικαταστήσει, αν και ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά. Οι «Βαυαροί» ενημέρωσαν πως καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει προς το παρόν ο Ηλίας Καντζούρης, κάτι που ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει, άλλωστε, μέσα στην χρονιά. Συγκεκριμένα, ήταν πρώτος προπονητής τον καιρό που ο Τρινκιέρι έλειπε στην Ιταλία για μία επέμβαση στον ώμο του και, πλέον, καλείται υπό άλλο πρίσμα να οδηγήσει ξανά την ομάδα. 

Από τη στιγμή, πάντως, που στην ανακοίνωση η Μπάμπεργκ αναφέρει πως αναλαμβάνει «μέχρι νεωτέρας», δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν νέες εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ