21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Καντζούρης: «Δεν θέλω να μιλάω για εξάδα ή τετράδα» (vids)

Ο Ηλίας Καντζούρης και ο Γιώργος Σιγάλας σχολίασαν τη νίκη του Κολοσσού επί του Περιστερίου με 74-65.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου επισήμανε στην ΕΡΤ:

«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι και δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Το ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου πρέπει να μας γίνει ένα καλό μάθημα, γιατί δίνεις στο Περιστέρι, που έχει πολύ καλούς παίκτες, το δικαίωμα να επιστρέψει. Έχουμε δείξει καλή προσωπικότητα και χαρακτήρα σαν ομάδα αλλά δε μένουμε εδώ και συνεχίζουμε.

Δε θέλω να μιλάω για εξάδα ή τετράδα, στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλύτερα. Πάντα είναι δύσκολο να ενσωματώνεις έναν παίκτη μετά από μεγάλη απουσία (σ.σ. Μίλερ)» Στο τέλος μετράει αυτή η μεγάλη νίκη».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Σιγάλας υπογράμμισε:

«Κρατώντας το Περιστέρι στους 65 πόντους, κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Συγχαρητήρια στον κόουτς Καντζούρη και στα παιδιά. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να μπορούμε να δούμε διαφορετικά το πρωτάθλημα, καθώς είναι αλλιώς να μη φοβάσαι τώρα την πλάτη σου. 

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε αξιοποιώντας το ταλέντο των παικτών και κοιτώντας και την άμυνα και την επίθεση.  Είναι πολύ σημαντικό να επανέλθει ο Μίλερ και να καταλάβει ο Φλόιντ ακόμα καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ