23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καντζιλιέρης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος» (pics)

Ακόμα μία νίκη πέτυχε για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών ο Παναθηναϊκός, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά. Φυσικά, το πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του.

Οι «πράσινες» ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Α.Ε. Πυλαίας, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», έχοντας στο πλευρό τους και περί τους 700 φιλάθλους τους. Αμέσως μετά το τέλος του ματς, οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα και χειροκρότησαν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, ως ελάχιστο «ευχαριστώ». «Κατ’ αρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ήταν και σήμερα (χθες, 21/10) συγκλονιστικός», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο Γιώργος Καντζιλιέρης.

Όσον αφορά στην επικράτησή τους απέναντι στις Θεσσαλονικιές, πρόσθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Στο αγωνιστικό μέρος καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας έβαλε δύσκολα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς κάναμε το καθήκον μας για τους αγώνες Κυπέλλου μέχρι τώρα και πλέον, από την ερχόμενη εβδομάδα, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα που ξεκινάει. Άλλωστε, ο βασικός μας στόχος είναι η επιστροφή στην Α1 και για αυτό δουλεύουμε όλοι στην ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ