21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καντζιλιέρης: «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα»

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018-2019, καθώς επιβλήθηκε του Φάρου Κερατσινίου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.

Οι «πράσινες» έφθασαν στο ζητούμενο, τη νίκη-πρόκριση, αλλά όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους Γιώργος Καντζιλιέρης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη δεν έχουν φθάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο απόδοσης: « Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ήταν πολύτιμη η βοήθειά του. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, στο δεύτερο όμως δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, ενώ μας βγήκε και κούραση. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ».

Η Αναστασία Σλούκα, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε σε επίπεδο αποτελέσματος, καθώς οι αγώνες Κυπέλλου είναι μονοί κι αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, ωστόσο δουλεύουμε για να φθάσουμε άμεσα στο σημείο που θέλουμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύτιμη και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ