22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Καντί… να καίει!

Ο Τζέισον Καντί έβγαλε τα λεφτά της πρόσφατης μεταγραφής του μέσα σε ένα απόγευμα. Ηταν φωτιά και λαύρα παίζοντας απέναντι στον Κολοσσό και πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη της Κύμης (74-64), χάρη στην οποία η ομάδα της Εύβοιας ξεφεύγει δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού (αν χάσει αύριο ο Απόλλων από τον Παναθηναϊκό, που είναι το λογικό και αναμενόμενο) και κάνει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της. 

Ο Αυστραλός ήταν συνολικά καλός, όμως έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο εκπληκτικό σερί 19-0 που έτρεξε η Κύμη μεταξύ 31' και 38' και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, καθώς και ο Κολοσσός ήθελε τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Κατάφερε να ανατρέψει μια διαφορά 10 πόντων, που είχε πάρει η Κύμη προς το τέλος του ημιχρόνου και με πρωταγωνιστές τους Ρέλεφορντ και Βασιλόπουλο να προηγηθεί με 59-52 στο 31' παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Όμως εκεί... σταμάτησε να παίζει.

Η Κύμη έπαιξε άμυνα του... θανάτου και στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Καντί και συμπαραστάτες του τον Κοστόφ και τον Τσούπκοβιτς, όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι, αλλά προηγήθηκε και με 71-59 στο 38΄καταφέρνοντας να μη δεχθεί ούτε πόντο για επτά ολόκληρα λεπτά. Μετά από αυτό το εκπληκτικό σερί, το παιχνίδι δεν είχε επιστροφή και η Κύμη πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

ΤΑ... ΚΑΥΤΑ ΧΕΡΙΑ 

Ο Τζέισον Καντί ήταν όλα τα λεφτά. Τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 4/8 τρίποντα και 3 ασίστ. Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της Κύμης, διότι ήταν εξίσου καλός και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στη διάρκεια του σερί 19-0 στην τελευταία περίοδο, που έκρινε το παιχνίδι.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 

Ο Κολοσσός σούταρε 19 βολές και ευστόχησε μόνο στις 6! Με τόσο τραγικό ποσοστό δεν μπορείς να νικήσεις, ειδικά αν έχεις κάνει και 19 λάθη. Την ίδια ώρα η Κύμη είχε 13/28 τρίποντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ