19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καντέρ: Το συγκινητικό μήνυμα των αδερφών Ενές και Κερέμ (pics)

Μακριά από την οικογένειά τους ζουν τα αδέρφια Καντέρ, Ενές και Κερέμ, αφού ο πρώτος αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ο δεύτερος στη χώρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν την Κυριακή (09/05), αμφότεροι έκαναν σχετικό σχόλιο μέσω του προσωπικού λογαριασμό τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και παραδέχθηκαν πως έχουν να δουν χρόνια την Γκουλσούμ Καντέρ, όπως άλλωστε και τον πατέρα τους Μεχμέτ, που ζουν στην Τουρκία.

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις απίθανες μαμάδες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει εφτά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδα. Και δεν έχω καν μία φωτογραφία της για να την κοιτάξω. Όσα είμαι κι όλα όσα ελπίζω να γίνω τα χρωστάω σε εσένα. Για τον κόσμο είσαι η μητέρα μου, για εμένα είσαι ο κόσμος μου. Σε αγαπάω μαμά», έγραψε ο 28άχρονος σέντερ, ο οποίος δεν μπορεί να επιστρέψει τη χώρα του για να δει τους δικούς του εξαιτίας της κόντρας του με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ των νησιωτών, από την πλευρά του, ανέφερε: «Για εμένα είναι έξι χρόνια. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Σε αγαπάω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ