20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Καντέρ: «Ο δικτάτορας Ερντογάν καλύπτει τα θύματα του κορονοϊού»

Ο Ενές Καντέρ ξέσπασε ακόμα μία φορά κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της στάσης του, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Με τον ιό COVID-19 να έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, η Τουρκία αυτήν τη στιγμή μετράει 59 θύματα και συνολικά 2.433 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ο Πρόεδρος της χώρας δήλωσε μέσω διαγγέλματος πως έχουν προετοιμαστεί για κάθε σενάριο, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθησή του πως σε 2-3 εβδομάδες θα έχουν βγει από τον κίνδυνο. Ο 27χρονος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς αντέδρασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για απόκρυψη της πραγματικής κατάστασης.

«Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορονοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμα τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν!», έγραψε στο Instagram ο Τούρκος, ο οποίος διώκεται εδώ και χρόνια από την κυβέρνηση Ερντογάν και κινδυνεύει με σύλληψη εφόσον επιχειρήσει να επιστρέψει στη χώρα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Unfortunately there are scores of people dying from #Coronavirus on the streets in broad day light in Turkey. ‬ ‪#DictatorErdogan still covers them up and not providing proper care and enough attention to it. ‬ Do something you lunatic @rterdogan ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enes Kanter (@eneskanter11) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ