22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κανονικά το Μπασκόνια – Άλμπα

Η Μπασκόνια υποδέχεται αύριο (6/3) την Άλμπα Βερολίνου και οι Βάσκοι εξέδωσαν ανακοίνωση που ενημερώνουν για τη διεξαγωγή του αγώνα αναφορικά με τον κορονοϊό. Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, με φιλάθλους, αφού όπως αναφέρεται δεν υπάρχει κάποια οδηγία για το αντίθετο από τις αρχές. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον αγώνα Αλαβές-Βαλένθια.

Υπογραμμίζεται πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τις αρχές και το Υπουργείο Υγείας, καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα σε μια περιοχή. Αναφορά γίνεται και στον αγώνα Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο, που είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαρτίου. Η Μπασκόνια πήρε την απόφαση να περιορίσει τη διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους που προέρχονται από περιοχές υψηλού κινδύνου. Τα μέλη της ιταλικής ομάδας θα περάσουν από τον σχετικό έλεγχο, ο οποίος απαιτείται, ενώ παράλληλα θα ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας για το γήπεδο και για όσους τελικά παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα και όχι από την τηλεόραση.

Τέλος, Μπασκόνια και Αλαβές ζητούν από τους φιλάθλους να παραμείνουν ήρεμοι και σίγουροι πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν ότι προβλέπεται για να μην θέσουν σε κίνδυνο τη υγεία κανενός πολίτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ