22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κανονίστε τα ξενύχτια σας! Το πρόγραμμα του ΝΒΑ είναι έτοιμο!

Αργούμε ακόμη για το τζάμπολ, αλλά το ΝΒΑ έτσι καλοκαιριάτικα, λίγο πριν τα μέσα Αυγούστου, ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19. Αφού νωρίτερα είχε ανακοινώσει τα παιχνίδια της πρεμιέρας, αλλά και αυτά των εορτών.

Σήμερα έδωσε το πλήρες πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Και να κανονίσετε φυσικά τα... ξενύχτσια σας. Έχει άλλωστε πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να φαντάζουν ακόμη πιο δυνατοί, τους Λέικερς να έχουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς στη σύνθεσή τους, τον Λέοναρντ να έχει αφήσει τους Σπερς για τους Ράπτορς και φυσικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται των Μιλγουόκι Μπακς και να θεωρείτα πια η δύναμη στην Ανατολή από τους περισσότερους!

Έτσι για την ιστορία να πούμε πως ο ΛεΜπρον θα παίξει στο Κλίβελαντ στις 21 Νοεμβρίου. Ο Λέοναρντ στο Σαν Αντόνιο στις 3 Ιανουαρίου. Το πρώτο παιχνίδι του Αντετοκούνμπο και τον Μπακς στο νέο τους γήπεδο στο Fiserv Forum θα γίνει στις 19/10 με τους Ιντιάνα Πέισερς. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα έχει χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, καθώς οι Ουόριορς θα επισκεφθούν τη Νέα Ορλεάνη στις 9 Απριλίου. Να υπενθυμίσουμε πως η κανονική περίοδος αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ