26.1 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Κανείς άλλος τόσο μεγάλη επίδραση, σε μόλις ένα χρόνο!»

Ακολουθεί τριάντα χρόνια την Μπασκόνια. Δεν τα λες και λίγα. Οπότε η γνώμη του Ράφα Μουντιόν, του Βάσκου δημοσιογράφου, για τον Γιάννη Μπουρούση, αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα. Και ίσως τα λόγια του βοηθήσουν κι εσάς να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει για την ομάδα και την πόλη η επιστροφή του και στα όσα έκανε στον έναν μόλις χρόνο που έμεινε εκεί...

 

«Αυτή την Πέμπτη φτάνει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και είναι μια μεγάλη μέρα για το ΜΠΑΣΚΕΤ στη Βιτόρια. Πάντα είναι ξεχωριστό να παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, μία από τους μεγάλους της ηπείρου και να προσπαθείς να νικήσεις.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι μια ακόμη πιο ιδιαίτερη μέρα, γιατί με τον Παναθηναϊκό έρχονται ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς... Κυρίως ο Μπουρούσης.

Τι να πω για τον μεγάλο Γιάννη; Το πρώτο που μου έρχεται είναι πως ποτέ ένας παίκτης δεν είχε τόσο μεγάλη επίδραση στην Μπασκόνια, όση ο Γιάννης σε μόνο ένα χρόνο.

Πιστέψτε με, είναι σχεδόν 30 χρόνια που ακολουθώ την ομάδα. Έχουν περάσει από την ομάδα μεγάλοι σέντερ, αλλά ακόμη κι αν μιλάμε για τον Σκόλα –ο καλύτερος παίκτης ιστορικά της Μπασκόνια- δεν έκανε τόσα, σε τόσο μικρό χρονικά διάστημα.

Ο Γιάννης είναι για εμάς αυτό που είναι η Ακρόπολη για εσάς: Σεβασμός και αφοσίωση για έναν παίκτη, που έδωσε την καλύτερή του εκδοχή τον χρόνο που ήταν κοντά μας! Ο Γιάννης ξέρει πως τον αγαπάμε και η Μπουέσα Αρένα θα το δείξει στο σύνολό της!

Η παρουσία του θα είναι μία από τις πλέον αναμενόμενες στιγμές. Το χειροκρότημα όλου του γηπέδου, που θα είναι όρθιο για την υποδοχή του ¨Bou” θα είναι από αυτές που θα θυμούνται περισσότερο στην ιστορία της Μπασκόνια και των φιλάθλων της.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για την συμπεριφορά σου, το παιχνίδι σου, την παρουσία σου. Οι φίλοι της Μπασκόνια ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και θα το καταλάβεις. Είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα σφιχτεί λίγο! Το αξίζεις!

Καλώς ήρθες στο «σπίτι σου»! Και το ίδιο ισχύει και για τον Τζέιμς! Καθαρή μαγεία από την περιφέρεια.

Όπως είπα και πριν, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! Θα το δείτε!

Καλή επιτυχία από την Πέμπτη και μακάρι να ειδωθούμε στην Κωνσταντινούπολη!

 

Ράφα Μουντιόν Ρουέσγας»

 

«Llega este jueves un equipo como Panathinaikos y es un día grande para el BASKET en Vitoria.Siempre un equipo grande, uno de los más grandes del continente y siempre un placer jugar contra ellos y tratar de ganarles.

Pero en esta ocasión el día es más especial si cabe porque con Panathinaikos vienen Bouroussis y James....sobre todo Bouroussis.

Que puedo decir del Gran Giannis?..Lo primero que se me ocurre es que JAMÁS un jugador tuvo tanto impacto en el Baskonia en solo 1 año.

Creedme, llevo casi 30 años siguiendo a este equipo.Han pasado por el Baskonia grandes pivots ( 5) pero ni siquiera Scola - el mejor jugador histórico del Baskonia- llegó para hacer tanto en tan poco tiempo.

Giannis es para nosotros lo que la Acrópolis para vosotros.Respeto y devoción por un jugador que dio su mejor versión en el año que estuvo con nosotros.

Giannis sabe que le queremos y la demostración del Buesa Arena será TOTAL!

Su presentación será uno de los momentos más esperados.El aplauso de todo un Pabellón puesto en pie para recibir a "Bou" será de los más recordados en la historia del Baskonia y de su gente.

Gracias Giannis por tu comportamiento, por tu juego, por tu implicación .Los fans NO OLVIDAN , lo notarás.Estoy convencido de que el corazón se te va a encoger un poco .

Te lo mereces!

Bienvenido a " tu casa".Tambien a James, pura magia desde el exterior.

Como he dicho antes ...LA GENTE NO OLVIDA!.Lo veréis.

Suerte a partir del jueves y ojalá pudiésemos vernos en Estambul !!!!

 

Rafa Muntion Ruesgas»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ