21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κανένας κίνδυνος για Ντιγκς

Ο Κουίνσι Ντιγκς σωριάστηκε στο παρκέ και προκάλεσε «σοκ» στο Βενετόκλειο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς βρίσκεται μεν ακόμη στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο δε.

Ο Κολοσσός Ρόδου μπορεί να κέρδισε την Κύμη στη δεύτερη παράταση και να έφτασε στο πρώτο του θετικό αποτέλεσμα για τη σεζόν, αλλά όλων το μυαλό μετά τους πανηγυρισμούς, πήγε και στην κατάσταση του Κουίνσι Ντιγκς. Ο Αμερικανός κατέρρευσε στο παρκέ, κατά τη μεταφορά του στον πάγκο, συνεχίζοντας να παραπατά ακόμη και όταν περνούσε προς τα αποδυτήρια και προκάλεσε λογικά αίσθημα αγωνίας σε όσους βρίσκονταν στο Βενετόκλειο.

Ο ίδιος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και τα νέα είναι θετικά. Κι αυτό, γιατί ο Ντιγκς δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά κάποιο πρόβλημα υγείας. Η κατάρρευσή του, όπως μεταφέρουν πληροφορίες του Basketa.gr, είχε σχέση με την έντονη υπογλυκαιμία στον οργανισμό του παίκτη, η οποία έφερε και την αντίστοιχη ζάλη στη διάρκεια του αγώνα. Ο Ντιγκς παραμένει, πάντως, στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του και σύντομα, λογικά, θα πάρει εξιτήριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ