23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κανάρια και Ανδόρρα υποψήφια για το φινάλε της ACB

H ACB έχει αποφασίσει πως αν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν ως τις 31 Μαϊου το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε μία έδρα με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων χωρισμένες σε δύο ομίλους των έξι και σε μία πόλη. Τρεις πόλεις είναι υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τον επίλογο μιας σίγουρα διαφορετικής σεζόν και οι δύο προέρχονται από τα Κανάρια.

Γκραν Κανάρια και Ιμπεροστάρ Τενερίφη, δύο ομάδες με ελληνικό χρώμα λόγω Γιάννη Μπουρούση/Φώτη Κατσικάρη και Γιώργου Μπόγρη αντίστοιχα, είναι οι δύο... νησιώτισσες που διεκδικούν την τελική ευθεία. Η τρίτη πόλη είναι στο Βορρά και πρόκειται για την Ανδόρρα.

Η είδηση μεταδόθηκε από το Radio Marca στην Ισπανία με την ACB να καλείται πλέον να κάνει τη δική της επιλογή. Να υπενθυμίσουμε πως στον Α’ Όμιλο θα αγωνιστούν οι Μπαρτσελόνα, Ιμπεροστάρ Τενερίφη, Μπιλμπάο, Μπασκόνια, Ουνικάχα Μάλαγα και Χοβεντούτ Μπανταλόνα και στον δεύτερο οι Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, ΜόραΜπανκ Ανδόρρα, Βαλένθια, Σαν Πάμπλο Μπούργος και Γκραν Κανάρια. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν χιαστί στους ημιτελικούς και από εκεί θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ