13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Την κοινή αίσθηση όσων παρακολούθησαν τον αγώνα της Νίκαιας, ότι ο Άρης έχασε μια ευκαιρία για ένα διπλό που θα του έδινε βαθμολογική ανάσα, επιβεβαίωσε ο Σάββας Καμπερίδης.

 


Ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Θεωρώ ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μια δεύτερη εκτός έδρας νίκη απέναντι σ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο, με ποιότητα και καλή κατεύθυνση. Καταφέραμε να τον κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ, γνωρίζοντας την ικανότητά του να ξεπερνά τους 80 πόντους. Η ομάδα είχε αμυντική συνέπεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου ελέγξαμε τα ριμπάουντ γιατί είχαμε πρόβλημα στην πρώτη περίοδο. Δυστυχώς όμως, δεν μετουσιώσαμε σε σκορ την προσπάθειά μας. Χάσαμε αρκετά εύκολα καλάθια, είχαμε συνεργασίες οι οποίες δεν ήταν στο ποιοτικό επίπεδο που θα έπρεπε και νομίζω ότι εν τέλει αυτό καθόρισε το αποτέλεσμα».

 

Ο προπονητής του Άρη είπε γι' αυτό που κρατάει από το συγκεκριμένο παιχνίδι: «η ομάδα έπαιξε με ομοψυχία και κοινό προσανατολισμό γιατί ήταν κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Φάνηκε ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι μόνο αν λειτουργήσουν σαν ομάδα θα αποκτήσουμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τις νίκες που πρέπει για να πετύχουμε και τους στόχους μας».

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ