24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμπερίδης: «Υπάρχει μια δεδομένη πίεση»

Μετά από αρκετά «επεισόδια» η Βasket League κάνει πρεμιέρα και ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη (24/10) ενώ στάθηκε στα δυνατά... όπλα των νεοφώτιστων.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να επαναλάβουν την περσινή απογοητευτική σεζόν και βλέπουν την φετινή σεζόν ως μια καλή ευκαιρία να διακριθούν. Πρώτος αντίπαλος ο επικίνδυνος Χαρίλαος Τρικούπης και ο Σάββας Καμπερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά στο επίσημα σάιτ του Άρη:

«Υπάρχει μια δεδομένη πίεση ότι γενικότερα τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Όλοι είναι ανυπόμονοι και προσδοκούν από την ομάδα να πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα, ώστε να μπορέσει να βρει έναν ρυθμό, μέσα από μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και να ‘χτίσει’ πάνω σε αυτή. Αυτή είναι και η δική μας λογική. Θέλουμε να κερδίσουμε το Μεσολόγγι και να μπορέσουμε, με αφετηρία αυτόν τον αγώνα, να έχουμε μια ανάλογη πορεία και στη συνέχεια».

Ο 42χρονος τεχνικός πρόσθεσε για τον αντίπαλο των «κίτρινων» πως: «Είναι μια ομάδα, με την ταυτότητα του προπονητή. Ο κόουτς Καλαμπάκος είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει τη δική του διαδρομή κι έχει το δικό του στίγμα στον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του. Θεωρώ απ’ ότι έχουμε δει ότι η ομάδα θα κινηθεί στο συγκεκριμένο μοτίβο και πάλι. Οι δυο (σ.σ. Langford και Αγραβάνης) από τους τρεις παίκτες που προστέθηκαν τελευταίοι στο ρόστερ του Μεσολογγίου έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε γνωρίζουμε τι να περιμένουμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Παράλληλα Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (23/10), με μια πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (24/10) παιχνίδι με το Μεσολόγγι BAXI. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο και της οποίας επικεφαλής θα είναι ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Chalmers, Dragicevic, Little, DeCosey.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ