22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καμπερίδης: «Πρόκληση για εμάς ο ημιτελικός»

Ο Γιώργος Καμπερίδης είχε σημαντική συμβολή στη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο όμως στάθηκε άτυχος. Δέχτηκε μία γονατιά στο μηρό του δεξιού του ποδιού και για αυτό αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι και άρχισε ήδη θεραπείες για να προλάβει τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Προμηθέα.

 


Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ είπε για την πρόκριση της ομάδας του: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας, εδικά μέσα στο γήπεδό τους. Δώσαμε το 100% και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την νίκη, που θεωρώ ότι είναι μεγάλη, γιατί μας δίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου και μας βάζει σε μία διαδικασία να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

 

 

Για την επιστροφή του Δικεφάλου από το -15, είπε: «Σίγουρα ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά το καταφέραμε κάνοντας υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον δρόμο προς το δικό μας καλάθι, να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και πάνω από όλα να παίξουμε με πάθος και θέληση για τη νίκη».

 


Ο Καμπερίδης αναφέρθηκε και στις ήττες από τις οποίες προερχόταν ο ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι μας είχε πειράξει ο τρόπος που χάσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι το ξεπεράσαμε με τη νίκη που πετύχαμε στο γήπεδό μας. Θέλαμε όμως να δείξουμε και στο γήπεδό τους ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και χαίρομαι που το πετύχαμε».

 

 

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα κι αν θα προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής, είπε: «Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Προμηθέας, με γεμάτο ρόστερ και θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Ελπίζω να προλάβω. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι στο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ