15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: “Πρέπει να γίνουν αλλαγές”

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα και τη συνέχεια για την ομάδα του.

"Συγχαρητήρια νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ. Στις τρεις νίκες που κάναμε με εμένα στον πάγκο δεχτήκαμε πάνω από 90 πόντους. Με αυτήν την αμυντική συγκομιδή δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Γίνεται προσπάθεια, αλλά οι περισσότεροι πόντοι ήρθαν σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είμαστε ομάδα που σκοράρει εύκολα 80 πόντους, αλλά έχουμε χάσει εύκολα τρεις φορές με 20. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και εφόσον υπάρξει δυνατότητα, πρέπει να γίνουν και αλλαγές.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και θα γίνουν αλλαγές. Όσο είμαστε έτσι όπως είμαστε, πρέπει να δείχνουμε αυταπάρνηση και καλύτερη εικόνα. Υπήρξαν στιγμές που παιδιά βγήκαν μπροστά αμυντικά, όπως ο Μιλόσεβιτς και ο Φλιώνης αλλά δεχτήκαμε πέντε τρίποντα στο ένας εναντίον ενός. Οταν χάνεις και τα ριμπάουντ με ποιο τρόπο μπορείς να διεκδικήσεις το παιχνίδι;"

Για τον ρυθμό του αγώνα: “Είναι ένα κομμάτι που αρχίζει από την άμυνα. Είμαστε σε καταστάσεις που κυνηγάμε. Παίζοντας μία άμυνα πρες καταφέραμε και βρήκαμε τον έλεγχο και ήταν το καλύτερο διαστημα μας”.

Για τις νίκες που ψάχνει η ομάδα του: “Χρειαζόμαστε τουλάχιστον επτά αφού βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Πιστεύω στην ομάδα, οι επτά νίκες είναι εφικτές αρκεί να αλλάξουμε αυτά που πρέπει. Έχουν βρεθεί κι άλλες ομάδες σε αυτή τη θέση αλλά συσπειρώθηκαν και πήραν αυτό που ήθελαν”.

Για το αν θα έπρεπε να πάει η μπάλα πιο κοντά στο καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο: “Ο ΠΑΟΚ άλλαξε την άμυνα του με παγίδες από τη θέση του ψηλού. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποφύγει το ένας εναντίον ενός και δικαιώθηκε”.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ