20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καμπερίδης: “Πιστέψτε με, ο Γιάννης δεν έχει ταβάνι”!

Τη βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, η οικογένειά του ήταν εκεί, στο Λος Άντζελες, για να τον καμαρώσει. Η μητέρα του, τα αδέρφια του, η σύντροφός του...

Πίσω στην Αθήνα μια δεύτερη οικογένειά του ήταν στημένη μπροστά από τις τηλεοράσεις και τον καμάρωνε εξίσου. Οι φίλοι του, τα παιδιά μαζί με τα οποία μεγάλωσε στην Αθήνα και τώρα τον παρακολουθούν νιώθοντας περήφανοι για τα κατορθώματά του. 

Ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Καμπερίδης. Έπαιξε μαζί με τον Γιάννη (και τον Θανάση) για δύο χρόνια στον Φιλαθλητικό και από τότε έχουν γίνει κολλητοί. Όχι μόνο κρατούν στενή επαφή για όσο διάστημα τους χωρίζει ο... Ατλαντικός ωκεανός, αλλά περνούν μαζί τις διακοπές στην Ελλάδα, όποτε ο Γιάννης επιστρέφει σε αυτήν.

Ο Καμπερίδης, που τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου, μίλησε στον REAL FM για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη βραδιά που αυτός αναδείχθηκε MVP στο ΝΒΑ:

"Ήταν πολύ συγκινητική βραδιά. Ένα παιδί που το άξιζε και τυχαίνει να είναι από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν σωστό που βγήκε ο Γιάννης MVP, λόγω της πορείας που έκανε και με την ομάδα του, το Μιλγουόκι, και ο ίδιος προσωπικά. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον Γιάννη. Για όλα αυτά που έχουμε ζήσει, για όλα αυτά που έχει περάσει κι έχει φτάσει μέχρι εκεί. Το αξίζει", είπε αρχικά. Και στη συνέχεια μίλησε για:

Το τι του είπε ο Γιάννης πριν από την τελετή ανάδειξης του MVP: "Το πίστευε. Γενικά, ό,τι κάνει στη ζωή του ο Γιάννης, το πιστεύει πάρα πολύ. Την τελευταία φορά που μίλησαμε του είπα "φίλε, άμα δεν το δώσουν σε σένα, θα είναι μεγάλη αδικία". Και μου είπε: 'Άμα δεν το πάρω φέτος, θα μπω την επόμενη χρονιά μέσα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πάρω". Όταν είναι αποφασισμένος, δεν υπάρχει περίπτωση να τον σταματήσει κάτι.

Έχουμε φτάσει να λέμε για τον Γιάννη πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να τα πιστέψει. Να βγαίνει MVP στο ΝΒΑ και να λέμε, ναι, αλλά πρέπει να πάρει κι ένα πρωτάθλημα. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Έχει καταφέρει πάρα πολλά".

Το αν πίστευε κανείς τότε, τα χρόνια του Φιλαθλητικού, αυτά που συμβαίνουν σήμερα: "Ο Γιαννάρας είχε πάντα το ταλέντο για να κάνει μεγάλα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι όσοι τον ήξεραν τότε, τον πίστευαν λόγω της νοοτροπίας του. Ο τρόπος που σκεφτόταν, ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα, το πόσο σοβαρός ήταν. Ξέροντας αυτό, εγώ πίστευα από τότε ότι θα μπορούσε να καταφέρει πολλά. Ταλέντο έχουν πολλοί, αλλά η νοοτροπία που έχει ο Γιάννης είναι πραγματικά απίστευτη".

Το πώς είναι ο Γιάννης σαν συμπαίκτης: "Σαν συμπαίκτης ήταν όπως είναι τώρα. Πάντα ήθελε να κάνει την ομάδα να είναι καλύτερη, πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο. Δεν κοιτούσε ποτέ τον εαυτό του. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να κερδίζει και δεν τον ενδιέφερε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο θα κέρδιζε. Απλά έπρεπε να κερδίσει". 

Το αν έχει ταβάνι: "Δεν έχει ταβάνι. Πιστέψτε με, δεν έχει".

Το τι θα κάνουν τώρα που θα γυρίσει στην Ελλάδα: "Θα μαζευτούμε στο δικό του σπίτι ή στο σπίτι του Θανάση για να αράξουμε όλοι μαζί. Έχουμε πολλά να πούμε, η αλήθεια είναι..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ