21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές»

Ο προπονητής του Άρη, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ιωνικό, κάνει λόγο για "πισογύρισμα" μετά τις δυο προηγούμενες νίκες τους, ενώ σημειώνει την ανάγκη οι παίκτες του να ανταπεξέλθουν και μακριά από την έδρα και τον κόσμο της.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του έλληνα τεχνικού: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν κερδίζαμε θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Δεν μπορούμε, όμως, σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας. Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στο Παλέ; Δεν γίνεται».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Από την προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα σενάρια που ζητάμε. Την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και εμείς δεν το κάναμε. Όταν ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα και γίνονται στο περίπου, αυτό θα γίνεται».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών : «Εξαρτάται από το αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Τώρα δεν μπορούμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε. Πορευόμαστε όπως είμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε».

Χαρά και αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο του Ιωνικού, όχι όμως και εφησυχασμός καθώς ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί ακόμα, όπως επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι ανεξαιρέτως κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη νίκη, κι αυτοί που συμμετείχαν στην 12άδα κι αυτοί που ήταν εκτός. Έχουν τεράστια συμβολή σ' αυτή την επιτυχία, την χρειαζόμασταν για την συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Τα λάθη υπήρχαν, θα υπάρχουν. Γι' αυτό κάνουμε προπόνηση, για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν επαναλάβαμε λάθη προηγούμενων παιχνιδιών κι αυτό είναι το σημαντικό και συνεχίζουμε. 

Θα χαρούμε απόψε κι αύριο πάλι ξεκινάμε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μέχρι τη διακοπή, που είναι εξίσου σημαντικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πολύ κόσμο να μας πιστέψει, γιατί ίσως είχαμε χάσει αυτή την πίστη. Πιστεύω επίσης ότι θα βρούμε αυτοπεποίθηση με αυτή τη νίκη. Επίσης, θέλω να δώσω και στους συνεργάτες μου πολλά συγχαρητήρια και στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό τμήμα. Καλή συνέχεια στον Άρη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ