21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Με αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα για τη σωτηρία»

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του στον εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα των γηπεδούχων με 88-81.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, αλλά και για την ξαφνική αποχώρηση του Κεν Μπράουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν στην ομάδα, εξ ορισμού ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστούμε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες απουσίες, που είναι σημαντικές. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός μας έδειξε σε ποιο ρυθμό θα πάει το παιχνίδι, η ομάδα προσαρμόστηκε. Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και πάθος, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό σε 43%, ο Καλάθης είχε μόλις 3 ασίστ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά απέναντι σε τόσο σπουδαίες ομάδες, πρέπει την κρίσιμη στιγμή να εκτελέσεις άψογα και να είσαι και τυχερός. Δε τα καταφέραμε…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Θα ήθελα να πω ότι κρατάμε την εμφάνιση ενόψει της συνέχειας, αλλά αυτό είναι ευσεβής πόθος. Η ομάδα θα πρέπει να βγάζει το πάθος, την αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να έχουμε τις ρεαλιστικές πιθανότητες για σωτηρία».

Για τον Μπράουν:

«Είναι αδικαιολόγητα απών από την ομάδα. Όταν τελείωσε η προπόνηση χθες συζητούσαμε, τον κάλεσε η ομάδα και αυτός ενημέρωσε ότι έχει φύγει. Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις μαζί του και με ανθρώπους της διοίκησης και με τον τιμ μάνατζερ. Αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει την Τρίτη. Θα κληθεί σε απολογία. Είναι μια υπόθεση η οποία απαιτεί διαχείριση υπόθεση λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα. Γνώμονας είναι να παρθεί η σωστότερη απόφαση για να πετύχουμε τον στόχο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ