20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καμπερίδης: «Θα κερδίσει όποιος το θέλει πιο πολύ»

Ανεβασμένη ψυχολογία έχει ο Χολαργός μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Κολοσσού Ρόδου, πρώτη στην ιστορία του στην Basket League.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του προετοιμάζονται σε εντατικό ρυθμό και σε εξαιρετικό κλίμα για τον επόμενο αγώνα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι απέναντι στο Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (20/10, 15.45). Ο Μιχάλης Καμπερίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε σχετικά: «Η ψυχολογία μας είναι σε καλό σημείο μετά τη νίκη επί του Κολοσσού. Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι, ξέρουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας και ο αντίπαλος προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύουμε για αυτό και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά είναι ένα ματς στο οποίο όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει πολύ θα το πάρει».

Όσον αφορά στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο «Αντώνης Τρίτσης», συμπλήρωσε: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με τον Κολοσσό, καθώς είχαν προηγηθεί δύο πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν ιστορική για την ομάδα μας μέσα στο γήπεδό της, παίζοντας για πρώτη φορά στην Α1. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος που στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε και με διαφορά. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ