21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καμπερίδης: «Η ομάδα δεν έχει πνεύμα ανταγωνιστικότητας»

Φανερά προβληματισμένος από την εικόνα που έδειξε ο Άρης και βέβαια από το αποτέλεσμα με το οποίο μπήκε στο Πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Σάββας Καμπερίδης.

 


Ο προπονητής του Άρη επεσήμανε την κακή διαχείριση της κατάστασης όταν η ομάδα του ξέφυγε με 10 και επτά πόντους αλλά και τη νοοτροπία που θα πρέπει να αποκτήσει για να μπορεί να παίρνει παιχνίδια όπως αυτό με το Μεσολόγγι: «Να συγχαρώ τον κόουτς Καλαμπάκο, γιατί κέρδισαν δίκαια. Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι, που αντιδράσαμε άσχημα για μεγάλα διαστήματα και έτσι στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στον Χαρίλαο Τρικούπη να επιστρέψει από το -10 και να προηγηθεί, ενώ στην τρίτη περίοδο η επιθετική εκτέλεση μας, ήταν πολύ κακή».

 


Όσο για το κομμάτι της νοοτροπίας: «Πέρα από ότι έγινε στο αγωνιστικό το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει το πνεύμα ανταγωνιστικότητας που θα ήθελε, αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε χωρίς προσπάθεια τότε είμαστε γελασμένοι και αυτό είναι το βασικότερο σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε και κα καταλάβουν οι παίκτες. Φάνηκε σήμερα ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης έπαιζε με μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς και δε βλέπω το λόγο να συμβαίνει αυτό, αν δεν το διορθώσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα έχουμε την ίδια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό δεν είναι αποδεκτό»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ